Добродошли

Ви сте ментор?

Уколико сте професор и имате ученике које желите да пријавите за 8-му НИС Олимпијаду из Руског језика можете се регистровати на овом сајту. И путем сајта пријавити све ученике који желе да се такмиче, преузети задатке за први круг такмичења, као и видети резултате за Ваше ученике.

Уколико сте се раније већ регистровали на сајту, онда се можете пријавити и тако добити приступ свим могућностима овог сајта.

Додатне информације

Добро дошли у кабинет ментора!

Ако сте ментор и имате ученике који ће учествовати на 8. НИС олимпијади све шта треба је да се региструјете на нашем сајту и користите свој кабинет ментора.

Први корак је регистрација, без тога практично није могуће ништа даље радити. Регистрација се обавља само једном и после тога добијате сопствени кабинет ментора где ћете моћи да пријавите ученике, преузмете сву неопходну документацију и тестове, пошаљете урађене тестове после првог круга, видите резултате Ваших ученика и уложите жалбу на резултат у првом кругу.

Регистрација се обавља на следећи начин:

У првом прозору који се појави када са Почетне странице одете на страницу Кабинет ментора бирате (кликнете) на заплављену реч „регистровати“.

Бирање те опције одвешће Вас на прозор – образац регистрације ментора „Регистрација“.

Потребно је да попуните сва поља овог обрасца (сва поља морају бити попуњена)

„Име“ – уписујете своје име ћирилицом

„Презиме“ – уписујете своје презиме ћирилицом

„Број телефона“ – уписујете свој број телефона (пожељно мобилног). Веома је битно да упишете добар број телефона, јер је то један од видова комуникације Организатора са Вама.

„Е-пошта“ – уписујете Вашу мејл адресу. Веома је битно да упишете адресу електронске поште која је валидна и коју користите, зато што ће Вам на ову адресу стићи линк за потврду регистрације, уз помоћ ове адресе ћете касније улазити у свој кабинет ментора, а такође ће Организатори комуницирати са Вама преко мејла који овде упишете.

„Лозинка“ – сами бирате лозинку, минимум 8 карактера. Важно је да упамтите лозинку коју упишете, јер без ње нећете моћи да уђете у свој кабинет.

„Потврди лозинку“ – уписујете исту лозинку коју сте уписали у поље „Лозинка“

Када сте попунили сва поља овог обрасца, кликнете дугме у доњем десном углу „Регистрација“.

Одмах после тога на Вашем екрану ће се појавити обавештење да сте се успешно регистровали

и добићете писмо на мејл адресу коју сте написали у обрасцу регистрације са линком на који треба да кликнете.

Овај линк ће Вас одвести поново на сајт и до прозора „Уреди радно место“. Сада је потребно да одаберете школу/факултет или школе/факултете у којима радите и у којима су ђаци којима сте Ви ментор.

У овом прозору бирате Вашу школу/факултет са списка (нађете је на списку) и када сте је нашли кликнете дугме „Додај“.

Можете додати више школа/факултета, ако радите у више школа/факултета. Сваку појединачно налазите на списку и кликнете дугме „Додај“.

Када сте одабрали и додали школу/факултет (школе/факултете) кликнете дугме „Заврши“.

Овим сте успешно активирали Ваш налог.

Због зашитите предвиђено је да администратори обраде и провере Ваш налог и одобре Вашу регистрацију. Максимално време за обраду је 24 сата.

Администратори одобравају Вашу регистрацију.

У случају да Ваша регистрација није одобрена од стране администратора приликом пријаве на сајт појавиће се прозор да је Ваш налог неактиван.

У том случају потребно је да контактирате организаторе путем мејла или телефоном.

У случају да је Ваша регистрација одобрена приликом пријаве на сајт појавиће се Ваш кабинет ментора.